Hallo beste bezoeker,

 

Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Evaline Knelissen. Sinds april 2018 eigenaresse van BELEEF! drama en theater als middel. 

 

Al sinds ik een klein meisje van een jaar of vijf was, trad ik op voor mijn ouders met zelfbedachte toneelstukjes. Het plezier van het voorbereiden, kleding uit de kasten van mijn ouders trekken en het succes van het applaus aan het eind, vond ik prachtig. 

Toen ik een jaar of zestien was, werd mijn passie voor drama bevestigd. Ik ging mee op een musicalkamp en alles viel op zijn plek, dit wil ik blijven doen! Dat ik er daadwerkelijk mijn beroep van zou maken, had ik toen niet durven dromen.

 

Naast mijn passie voor drama en theater, heb ik ook passie en hart voor het werken in de zorg. Na mijn sociaal pedagogische opleiding, ging ik op zoek naar een opleiding waarin ik beide passies met elkaar kon combineren. Deze combinatie vond ik in de opleiding creatieve therapie, drama (dramatherapie). Een prachtig vak, waar ik als dramatherapeut ook erg trots op ben!

De kennis en kunde die ik als dramatherapeut heb pas ik vaak toe in de praktijk. Veiligheid, vertrouwen en plezier staan bij mij hoog in het vaandel. Of het nu een workshop drama, belevingstheater of dramatherapie is, de dramatherapeut in mij is hard aan het werk om het zo fijn en leuk mogelijk te maken!

 

Naast mijn professionele zelf, ben ik natuurlijk ook 'gewoon Eef'. 

 

Heeft u mogelijk interesse of wilt u graag wat meer informatie? Neem dan contact op via het contactformulier of info@beleefdramaentheater.nl 

 

Dankuwel!

 

Met vriendelijke groet,

Eva Knelissen